Gürcistan'da oturan ve eşinden boşandığı belirtilen R.K., geçen Eylül ayında sevgilisi 30 yaşındaki K.T.'yi görmek üzere Bursa'ya geldi. Sevgilisinin merkez Yıldırım İlçesi'ndeki evinde bir süre kalan R.K. geçen salı günü ülkesine dönmesine izin vermeyen sevgilisi ile tartıştıktan sonra bir parka gidip ağlamaya başladı. Bu sırada R.K.'nin yanına gelen 24 yaşındaki K.S. ile akraba olan 23 yaşındaki T.T. ile Ş.T. ve 24 yaşındaki Y.T. kendisiyle sohbet ederken iddiaya göre, kadını ülkelerine göndermek için yardım ve para sözü verdi. 4 kişi, sohbet ettikleri R.K.'yi yüzünü yıkaması, yemek yemesi için yakında bulunan evlerine davet etti. İnşaatlarda işçi olarak çalışan 4 kişinin, tekliflerini kabul edip evlerine gelen R.K.'ye üç gün tecavüz ettiği iddia edildi. 

Olay, Gürcistanlı sevgilisine ulaşamayan K.T.'nin polisten yardım isetemesi sonucu ortaya çıktı. Çevredeki esnafı dinleyen, güvenlik kameralarını izleyen polis, R.K.'nin getirildiği evi tesbit etti. Daha sonra eve yapılan baskında R.K. kurtarılırken 4 şüpheli   gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'ned sorulamaları yapılan şüpheliler, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak ve cinsel saldırı suçlarından mahkemeye sevk edilecek.



BC(FK/İD)