Serbest Bölge'de faaliyet gösteren Alman işadamı Rolf Kistner'e ait Rolf Kistner Production firması, Avrupa'nın en büyük binalarından alışveriş merkezlerine, metrolarından caddelerine kadar Schindler, Thyssen gibi dev markaların inşa ettiği yürüyen merdiven sistemlerinin ışıklandırma, emniyet ve devir kontrol sistemleri gibi tüm elektronik aksamlarının üretimini gerçekleştiriyor.

Şirket müdürü Kayıhan Bayrakeri, Alman Rolf Kistner'in 1995'de Antalya'ya tatil için geldiğini ve Serbest Bölge'deki avantajlar, Türk el işçiliğinin kalitesi gibi etkenler nedeniyle yatırıma karar verdiğini ve 1 yıl sonra kurulan üretim merkezinde toplam 20 kişi istihdam edildiğini açıkladı. Bayrakeri, çalışanların yüzde 60'ını ise kadınların oluşturduğunu sözlerine ekledi.

Ar-Ge çalışmaları ve pazarlamayı Almanya'da, üretimi ise tamamıyla Türk çalışanlardan oluşan Antalya Serbest Bölge'deki fabrikada gerçekleştirdiği firmanın ürünleri Paris Metrosu, Münih Metrosu gibi Avrupa'nın birçok ülkesinde çok önemli projelerde de kullanılıyor.