Serik İlçesi Belek Beldesi'nde kuzeni 31 yaşındaki Tezer Taşbaşı ile demir doğrama atölyesinde çalışan sağır ve dilsiz Yunus Çelik'in sol el yüzük parmağı, geçen cuma günü saat 14.00 sıralarında demir parçasının altında kalarak parçalandı. Arkadaşları tarafından Serik Devlet Hastanesi'ne götürülen Çelik, ilk müdahalenin ardından hastanede mikro cerrahi uzmanı bulunmadığı için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Burada da operasyonu gerçekleştirecek uzman bulunmaması nedeniyle Çelik, Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Saat 22.00 sıralarında Alanya'daki hastaneye getirilen Çelik, hemen ameliyata alındı. Yrd.Doç.Dr Mehmet Şükrü Şahin ve ekibi tarafından 4 saat süren operasyonla Çelik'in parmağı dikildi.

Yunus Çelik'in sağlık durumunun iyi olduğunu anlatan kuzeni Tezer Taşbaşı, "Kaldırdığımız bir demir parçasını yere bırakırken Yunus'un parmağı altında kaldı. Hemen Serik Devlet Hastanesi'ne götürdük. Burada 12 dikiş atıldı. Parmakta morarma olunca Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne gönderildi. Burada da uzman doktor olmadığı için Alanya'ya sevk edildi. Şu an durumu iyi" dedi.