90 albüm ve platin plak ödülü sahibi pan flüt virtüözü Gheorghe Zamfir, Bodrum'da hayranlarıyla buluştu. Bodrum Marmara Koleji'nde düzenlenen konseri Milas Kaymakamı Bahattin Atçı ve 500'e yakın Zamfir hayranı izledi. Zamfir'e konserde pan flüt ve akordeonda Aydın Yavaş, piyanoda Alexander Mekaev, kemanda Lora Lipova, gitarda Özgür Sağlam, basgitarda İlker Özalp ve davulda Utku Ünal eşlik etti. İki bölümden oluşan konserde tango gösterisi de sergilendi. Zamfir'in besteleriyle birlikte 24 parçanın seslendirildiği konserde Türk ezgileri de çalındı.

Konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlanan Zamfir, "Bodrum'da konser vermekten dolayı çok mutluyum. Böylesine güzel bir atmosferde her zaman müzik yapmayı isterim" dedi.

Zamfir, 11 Şubat'ta Ankara Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda, 12 Şubat'ta İstanbul Kültür Üniversitesi Akın Güç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde, 13 Şubat'ta Caddebostan Kültür Merkezi'nde ve 15 Şubat'ta Eskişehir Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde konserlerine devam edecek.



SŞ(İÖ/CK)