Spor Toto Süper Ligi 16'ncı haftasında Türk Telekom Arena Stadyumu’nda oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek Halis Özkahya, Yalova Futbol Hakemleri ve Saha Gözlemcileri Derneği Başkanı olan Futbol Hakemi Sefa Demir ile YTSO Başkanı Celal Özel ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Yalova'nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Sultaniye Mahallesi'nde bir ilköğretim okulunda beden eğitim öğretmeni Halis Özkahya, YTSO tarafından aylık çıkarılan '226' isimli derginin Ocak sayısı için röportaj vermek için gelirken, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel ile Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet etti.

Nusret Karaalioğlu, Özkahya'nın hafta sonu oynanacak derbiyi yöneteceğini hatırlatırken, "Hocam heyecan var mı? Final maçı gibi bir karşılaşma yöneteceksin" sorusu üzerine, "Zaten heyecan olmasa bir hakem değil bu maçı, amatör maç bile yönetemez. İçinizde heyecan yoksa o işi yapamazsınız. Bu futbol için de geçerli" yanıtını verdi.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel de, genç hakeme hafta sonu oynanacak karşılaşmada başarı dileklerinde bulundu. Ziyaretin sonunda YTSO Başkanı Celal Özel, FIFA kokartlı Halis Özkahya’ya plaket takdim etti. İşadamı Nusret Karaalioğlu da Yalova Bölgesi Ulusal Hakemi Sefa Demir'e plaket verdi. Ardından Özkahya ile Demir, YTSO Başkanı Özel ve yönetim kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.



OE(FK/AÖ) FOTOĞRAF