Azerbaycan’da bir süredir internette dolaşan gizli videolarda, milletvekili seçimi için rüşvet pazarlığında aracılık yaptığı iddia edilen Sevinç Babayeva, önceki gün rahatsızlanarak Esenyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.Babayeva, buradan Beylikdüzü Medicana Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ne sevk edildi. Ancak durumu ağır olan Azeri kadın tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetmişti.


AZERİ HEYET GELDİ


Bugün sabah saatlerinde Babayeva’nın öldüğü hastaneye gelen Azerbaycan Konsolosluğu’na bağlı heyet, hastane yetkililerinden bilgi aldı. Daha sonra Sevinç Babayeva’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Hastane yetkilileri, Babayeva’nın kalp yetmezliğinden dolayı öldüğünü söyledi.


CENAZE ARERBAYCAN’A GÖNDERİLECEK


Yayınlanan videoda rüşvet pazarlığına aracılık yaptığı iddiasıyla İnterpol aracılığıyla aranan Azeri kadının kesin ölüm sebebi otopsi işlemlerinden sonra belirlenecek. Babayeva’nın cenazesinin, Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Azerbaycan’a gönderileceği öğrenildi.