Çorlu’da tanıtım toplantısına katılan Türk Traktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, 2011 yılında 40 bin traktör ürettiklerini ve bunun 31 bin adetini yurt içine 9 binini ise yurt dışına ihraç ettiklerini söyledi. Türk Traktör'ün yurt dışında tercih edildiğini ifade eden Özdemir şunları söyledi:

"Türk Traktör, Türkiye ve dünya genelindeki çiftçiler tarafından en çok tercih edilen marka. 5 yıldan bu yana sektörümüzde lider durumdayız. Biçerdöveri, Türk çiftçisiyle biz tanıştırdık. 2011 yılında toplam 40 bin traktör ürettik. Bunların 31 bini yurt içi pazarda satılırken, diğer 9 binini de yurt dışı ihraç ettik. Ayrıca traktörle birlikte bu dönemde yeni biçerdöverlerimizi çiftçilerimizle tanıştırıyoruz."

"2012 YILINDAN UMUTLUYUZ"

Çiftçiler için 2011'in iyi bir yıl olduğunu belirten İrfan Özdemir, bu yıldan da umutlu olduklarını söyledi. Trakya çiftçisinin teknolojiyi yakından takip ettiğini belirten Özdemir, şöyle dedi:

"2012 yılında da beklentimiz 2011 yılına paralel. 2012'nin de iyi ve başarılı geçmesini bekliyoruz. Şuanda yağışlar iyi gidiyor. Trakya çiftçisi, teknolojiyi yakından takip ediyor. Modern traktör, biçerdöver ve benzeri tarım araçlarını kullanmaya gayret gösteriyor. Biz, dünya ve Türk çiftçisinin daha verimli hale gelmesi için teknolojiler üretiyor ve müşterilerimizle buluşturuyoruz. 1954'te kurulan şirketimiz 58 yıldır çiftçilere hizmet veriyor ve şu anda 90 ülkeye ihracatımız var."

Konuşmaların ardından Türk Traktör araçlarının tanıtımı yapıldı.



MY(LK/İD)