Kaza, bugün saat 02.00 sıralarında, Ankara Caddesi 61 numaranın önünde meydana geldi. Çeşme’de bir eğlence kulübünde garson olarak çalışan Engin Gönültaş, mesai bitimi, merkezdeki evine gitmek üzere 35 VF 716 plakalı otomobille yola çıktı.

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Aşırı hızlı gittiği iddia edilen Gönültaş, Alsancak’a giden anayol ile adliyeye dönen arayol ayrımında bir anlık kararsızlık yaşadı. İki yolu ayıran noktaya Karayolları tarafından kaza hasarını gidermek için konulan su dolu varile çarpmasına rağmen hızı kesilmeyen otomobil, bariyerlerin üzerine çıktı. Yaklaşık 17 metre bariyerlerin üzerinde giden otomobilden fırlayan Gönültaş’ın başı koptu. Arayola düşen araç ile yerde kanlar içinde yatan Gönültaş’ı gören diğer sürücüler kazayı, polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri, yapılacak hiçbir şey olmadığını gördü. Kaza haberiyle olay yerine gelen Gönültaş'ın yakınları, gözyaşlarını tutamadı.

İncelemelerin ardından Engin Gönültaş’ın cesedi çağrılan cenaze aracıyla morga götürüldü. Hurdaya dönen otomobil yoldan çekici yardımıyla kaldırıldı. İki saat kapalı kalan yolun belediye ekiplerince temizlenmesinin ardından ulaşım tekrar sağlandı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



KÖ(İÖ/CK)