Evli ve 2 çocuk babası Mehmet Yaşar, bir süre önce Gölbent Köyü'nde kiraladığı 160 dekarlık tarlaya pamuk ekti. Yaşar, dün gece de şoförü Aydoğan Çiyan ile tav suyu vermek için tarlaya gitti. Gece boyunca tarlayı sulayan Yaşar ve şoförü, yorulunca otomobilde uyudu. Saat 04.30 sıralarında silah sesine uyanan Çiyan, ön koltuktaki patronunu kanlar içinde bularak, onu hemen Söke Fehime-Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Başından ve göğsünden yaralandığı belirlenen Yaşar, burada doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede Yaşar'a otomobilin sağ yan camından, yakın mesafeden ateş açıldığı belirlendi. Jandarma, Belediye-İş Sendikası Söke Belediyesi İşyeri Baştemsilcisi Bayram Keçe'nin kayınbiraderi olan Yaşar'ı kimin, neden öldürdüğünü belirlemek için çalışma başlattı.

Yaşar'ın İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından alınacak cenazesinin, ikindide Söke, Yeni Cami Yörük Mahallesi'ndeki Akıntürk Camisi'ne getireleceği, buradaki namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.