Ankara'nın Haymana İlçesi'nde tarım işçilerinin sorumlusu alarak görev yapan İlhan Kaçmaz, Adana'da cezaevinde yatan ağabeyine moral vermek için bayram öncesinde ziyaretine geldi. Sabaha karşı Adana'ya ulaşan Kaçmaz, 06 PEV 49 plakalı otomobilini Seyhan Nehri kıyısına park edip birkaç saat uyumak istedi. Sıcaktan bunalacağını düşünen İlhan Kaçmaz, otomobilin ön camını da yarıya kadar açık bırakıp uykuya daldı.

Derin uykuya dalan Kaçmaz, devriye gezen ekipteki bir polisin seslenmesiyle gözlerini açtı. İlhan Kaçmaz uyku sersemliğiyle etrafına bakınırken polis memuru, "Hemşerim böyle arabanın camını açık bırakıp uyumuşsun. Bak, farkında olmazsın, soyarlar" uyarısında bulundu. Polisin uyarısı üzerine elini pantolonunun sağ ön cebine atan Kaçmaz cebinin kesildiğini ve üzerindeki 10 bin liranın çalındığını fark etti.

Uykusunda soyulan İlhan Kaçmaz'ın şikayetçi olması üzeri harekete geçen polis ekipleri, parayı çalanların kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

Birkaç saat içinde bütün parasını çaldıran İlhan Kaçmaz, "Böylesi vicdansız hırsızlar her yerde var ama birkaç saat içinde bütün paramı çalacakları aklıma bile gelmezdi. Tarım işçilerinin günlükleriydi. Adana'ya gelirken parayı Ankara'da bırakmayı düşündüm, sonra eve hırsızın girebileceği aklıma geldi. Meğer o para kısmetimizden çıkmış. Hayatımın en pahalı uykusu oldu" diye konuştu.



FK(BY/CK)