Kaza, dün 20.40 sıralarında Çerkezköy İlçesi İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’nde meydana geldi. Çalıştığı fabrikadan çıkarak evine giden Yasemin Keskin’e, yolun karşına geçmeye çalıştığı sırada, müteahhitlik yapan Ahmet Korkmaz yönetimindeki 59 AK 877 plakalı otomobil çarptı. Kazada yaralanan Kesin, çevredekilerin ihbarıyla gelen 112 Sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındı. Kalbi duran genç kadın yapılan kalp masajının ardından ağır yaralı olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil servisteki müdahale sırasında yeniden kalbi duran Keskin, kurtarılamadı.

AİLESİ SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Kazanın ardından Çerkezköy Belediye Başkanı AK Parti'li Ali Ertem, otomobil sürücüsü Ahmet Korkmaz’ın babası Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve Yasemin Keskin’in çok sayıda yakını hastaneye akın etti. 6 yaşında bir çocuk annesi olan fabrika işçisi Yasemin Keskin’in ölüm haberini alan yakınları hastanede sinir krizleri geçirdi.

Kazanın ardından gözaltına alınan ve geniş güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Korkmaz, daha sonra ifadesi alınmak üzere Çerkezköy Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Yasemin Keskin’in cenazesi, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Yusuf Sağlam’ın yaptığı incelemenin ardından ailesine teslim edilerek memleketi Samsun’a gönderildi.

BAŞKANIN OĞLU SERBEST BIRAKILDI

Otomobiliyle çarptığı Yasemin Keskin’in ölümüne neden olan sürücü Ahmet Korkmaz ise ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.



ŞK(LK/)