Kaza, TEM'in Adapazarı- Arifiye arasında dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Murat Çatalahmetoğlu yönetimindeki 34 YN 1759 plakalı otomobil, İstanbul yönüne giderken Burak Eroğlu yönetimindeki 06 DG 8621 plakalı otomobile çarptı. Kazadan sonra 2 otomobil de yolun ortasında kalırken, kaza yapan araçların arkasından gelen ve Batman'dan İstanbul'a giden Süleyman Araz yönetimindeki 34 DH 8795 plakalı otomobil, kaza yapan araçlara çarpmamak için sürücü direksiyonu kırınca bariyere çarptıktan sonra su kanalına uçtu.

Kazada otomobili kullanan Süleyman Araz, aynı araçta bulunan Emin Bozkurt (28), Şükran (8), İsmail (4) ve Mehmet Şirin Araz (37) ile Veysi (43) ve Samet Kavak (4) yaralandı. Kazada otomobilde sıkışan Emin Bozkurt, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi ekiplerce sıkıştığı yerden çıkarıldı. 

Kaza yerine ulaşan iki ambulans ardından üçüncü ambulans çağırıldı. Üçüncü ambulans gelene kadar bazı yaralılar yerde bekledi. Yaralılar, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

 

AG(MB/İD)