Kaza dün gece saat 23.45 sıralarında, Yığılca’ya bağlı İğneler Köyü mevkisinde meydana geldi. Tatil için gittikleri İzmit’ten memleketleri Yığılca’ya dönen Halil Güvercin idaresindeki 41 TS 008 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle 200 metre yükseklikten dereye uçtu. Hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Halil Güvercin, oğlu Tayfun Güvercin ve kızı Sude Güvercin yaşamını yitirirken, eşi Çiğdem Güvercin ve oğlu Oğuz Güvercin yaralandı.

YOLA ÇIKIP YARDIM İSTEDİ

Kendi imkanları ile otomobilden çıkmayı başaran Çiğdem Güvercin, dereyi geçip yola çıktıktan sonra çığlık atarak yardım istedi. Çevredeki vatandaşlar yardıma koşarken, jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istenildi. Dereye giren vatandaşlar otomobil içindeki 3 kişinin cesedini yol kenarına çıkarttı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Çiğdem Güvercin ve Oğuz Güvercin’i Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kazayı duyarak gelen Halil Güvercin’in yakınları ise sinir krizi geçirdi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.



HK(MÇ/AK)