2012 YGS bilgilendirme toplantısı için Bursa’ya gelen ÖSYM Başkanı Prof.Dr. Demir, her yıl Ankara’da gerçekleştirilen toplantıların bundan sonraki süreçte daha verimli olması bölgelerde yapılacağını bildirdi. Sınavlardaki kopya çekme vakalarının en aza indirilmesi için 2011 yılında 100 salonun kamera ile denetlendiğini belirten ÖSYM Başkanı Prof.Dr. Demir, 2012 yılında bu sayının 1000’e çıkacağını ifade etti.

Bilgilendirme toplantılarının üçüncüsünün Bursa’da gerçekleştirildiğini söyleyen ÖSYM Başkanı Prof.Dr. Demir, toplam 6 toplantı yapılacağını ve Samsun, Şanlıurfa,İzmir ile bu toplantıların tamamlanacağını ekledi.

ÖSYM Başkanı Prof.Dr. Ali Demir, bilgilendirme toplantısının ardından Dobruca Sosyal Tesisleri'nde aralarında ÖSYM Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Ercan Öztemel, Bursa Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Yusuf Ulcay, ÖSYM Bursa Sınav Merkezi Yöneticisi Prof.Dr. Tuncay Ertaş, ÖSYM Bilgi İşlem Daire Başkanı Yard.Doç.Dr. Halil Yeşilçimen’in de aralarında bulunduğu heyet ile birlikte akşam yemeğinde bir araya geldi.



SC(FK/İD)