Diyarbakır'dan askeri uçakla Adana'ya getirilen ve karayolu ile Düziçi'ne ulaştırılan şehit Atakan Çiller'in cenazesi, ailesinin helallik alması için Cumhuriyet Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Şehidin babası Ejder (60), annesi Eşe (56), kardeşleri İlhan (37), Ata (34), Atacan (20), Mustafa Kemal (18) tabuta sarılıp, haklarını helal ederken, gözyaşlarına boğuldu. Acılı aileyi yakınları güçlükle teselli etmeye çalıştı.

Şehit Atakan Çiller'in naaşı daha sonra kortej eşliğinde ilçe merkezindeki İrfanlı Camii'ne getirildi. Cenaze törenine Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, İncirlik 10'uncu Tanker Üs Komutanı Tuğgeneral Serdar Gülbaş, şehidin babası ve annesine taziye diledi.

Şehidin cenaze namazını İl Müftü Vekili Halit Avcı kıldırdı. Namazın ardından askerlerin omuzlarında taşınan şehidin tabutunu okşayan ailesi, gözyaşlarına boğuldu. Bu sırada şehidin teyzesi, Hakkari'de görevli bir uzman çavuş ile evli olan Sultan Özen, "Hani bize söz vermiştin? Beraber dönecektik" diyerek ağıtlar yaktı.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından şehit Atakan Çiller'in cenazesi Gökçayır Köyü Çamlı Mezarlığı'nda toprağa verildi.