Olay sabaha karşı Orhangazi’de Muradiye Mahallesi Bahçe sokak Sevinç apartmanında meydana geldi. Orhangazi Vergi Dairesinde memur olarak çalışan ve kardeşi Metin Güney, vatani görevini yaptığı 1992 yılında Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde şehit olan Çetin Güney, sabaha karşı evinin banyosunda kazak ile kendini asarak intihar etti. Çetin Güney, eşi Gamze Güney tarafından sabah saat 07.15 sıralarında banyoda kazak ile duvardaki kalorifer borusuna asılı bir halde bulundu. Genç kadının haber vermesi ile gelen sağlık ekipleri Çetin Güney'in öldüğünü belirledi.

Orhangazi Vergi dairesinde veznedar olarak çalışan ve 10 yıllık memur olan Çetin Güney’in, olay gecesi halı sahada maç yapan arkadaşlarını izledikten sonra, sabaha karşı evine döndüğü belirtildi.

ARKADAŞLARI EVE AKIN ETTİ

Olay sonrasında eve çok sayıda polis sev kedildi. Evde inceleme yapan polis ekipleri, eşi ile birlikte diğer yakınlarının da ifadesine başvurdu. Sabaha karşı mesailerine gitmek için evlerinde hazırlanan Çetin Güney’in Vergi Dairesindeki mesai arkadaşları ise Güney’in Bahçe sokak üzerindeki evinin önüne akın etti.

Eşini banyoda asılı ve cansız bir şekilde bulan Gamze Güney ise gözyaşlarına boğuldu. Eve gelen Güney’in ailesi ve yakınları acı olay sonrası şok yaşadı. Çetin Güney’in cenazesi daha sonra kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.



HB(FK/COŞ)