Uşak Kent Konseyi Başkanı ve Uşak İli Organ Nakil Koordinatörü Dr. Zafer Aydın tarafından düzenlenen mevlide, inşaat ustası baba Mehmet Yılmaz da katıldı. Uşak Aşevi’nde Ulucami İmamı Mehmet Ünal tarafından okunan mevlidin ardından yardıma muhtaç ailelerin yemek ihtiyaçlarının karşılandığı Uşak Aşevi’nde 250 kişiye mevlit için hazırlanan yemek verildi. Okunan duaların ardından Ulucami’de kılınan Cuma namazından sonra da 5 bin kişiye helva dağıtıldı.

Organ Nakil Koordinatörü Dr. Aydın, "Yılmaz ailesi insanlık adına büyük bir özveri göstererek kaybettikleri oğullarının organlarını bağışladı. Sıkıntılar paylaşıldıkça azalır düşüncesiyle ailenin yanında oluyoruz. Ardından da dualarımızı göndermeye gayret ediyoruz. Bugün de Yılmaz ailesiyle karar vererek mevlit okutup helva dağıtalım istedik. Tevfik’e Allah’tan rahmet diliyoruz" dedi.

Baba Mehmet Yılmaz, üzüntülü olduklarını söyledi. Yılmaz, "Nasıl söylesem bilemiyorum. Oğlumuzu kaybettik acı çekiyoruz ve üzüntülüyüz. Allahım kimseye evlat acısı vermesin. Kolay bir şey değil. Oğlumun organlarını bağışladık. Başkalarına can oldu. Bu acımızı biraz da olsa azaltıyor" diye konuştu.