Bugün öğle saatlerinde Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'ne gelen Ahmet Kaya'nın 6 çocuğunun annesi Gülay Kaya, oğlu Zülfü Kaya, kızı Leyla Kahveci ve damadı Gökay Kahveci, Uğur Acar ve Atilla Kavdır'ın kaldığı Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Servisi'ne çıktı. Öğle arasında ziyareti gerçekleştiren aile önce Uğur Acar ile görüştü. Leyla ve Gökay Kahveci, Uğur Acar ile geçen ay görüşme imkanı bulurken, Ahmet Kaya'nın eşi Gülay Kaya, onunla ilk defa yüz yüze görüştü.

YÜZÜN ÇOK GÜZEL OLMUŞ

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Servisi'ndeki doktor odasında gerçekleşen ve yaklaşık 15 dakika süren görüşmede Ahmet Kaya'nın eşi Gülay Kaya, "Yüzün çok güzel olmuş. Seni gördüm çok mutlu oldum. İnşalah sen de bundan sonraki yaşamında mutlu olur ve iyi bir ömür sürersin. Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum" dedi.

TABURCU OLUNCA ZİYARET EDECEĞİM

Daha önce telefonla görüştüğü Gülay Kaya'ya ilk karşılaşmalarında, "Sizin bağışladığınız yüzle normal yaşamımı sürdüreceğim" diyerek teşekkür eden Uğur Acar ise, "Bundan sonra da sizinle görüşmek istiyorum. Taburcu olduktan sonra sizi ziyaret etmek istiyorum. Siz de her zaman beni ziyaret edebilirsiniz" dedi.

KAVDIR İLE GÖRÜŞEMEDİLER

Çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır'ı da ziyaret etmek isteyen Kaya'nın ailesi, enfeksiyon riski nedeniyle görüşme yapamadan hastaneden ayrıldı.


ÖÖ(SU/AAA)