Şelale Plaza'daki şölene Ak Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Selçuk Özdağ, Muzaffer Yurttaş, Ak Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Ak Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, Ak Partili İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, partililer ve sünnet çocuklarının aileleri katıldı. Şölenin açılışında konuşan Manisa Dostlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşit Ürper, faaliyetleri hakkında bilgiler verip, "İhtiyaç sahibi ailelerimizin 101 çocuğunu sünnet ettirdik. Erkekliklerine attıkları ilk adımda yanlarında olduk" diye konuştu.

Şölene katılan Ak Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, toplu sünnet şölenlerin hayırsever ile ihtiyaç sahibini buluşturan etkinlikler olduğunu söyledi. Tanrıverdi, "Bu tür etkinlikler birlikteliğin, beraberliğin sergilendiği, birbirimizden farklı olmadığımızı gösteren önemli değerlerdir. Örf, adet ve geleneklerimizin sahnelendiği etkinliklerdir. Milletvekilleri olarak da geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın geleceği için ne varsa yapmaya her zaman hazırız" dedi.

Konuşmaların Tanrıverdi ve beraberindeki diğer Ak Parti milletvekilleri sünnet çocuklarına kol saati hediye edip, toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra çalınan birbirinden güzel şarkılar eşliğinde sünnet çocukları aileleriyle birlikte gönüllerince eğlendi.

 

İK (YY/RT)