Saat 02.00 sıralarında meydana gelen olayda ölen yada yaralanan olmazken, bahçe duvarında hasar meydana geldi. Olayın, hafta içinde ve gündüz saatlerinde meydana gelmemesinin şans olduğu belirtildi.

İlçenin Güzelyurt Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde 66 yaşındaki Hacı Kılıçarslan'a ait 2 metre yüksekliğinde olan müstakil bahçeye ait biriket duvarı, gece yarısı şiddetli rüzgar nedeniyle yıkıldı. Büyük bir gürültüye uyandığını belirten Kılıçarslan, "Dışarıda çok şiddetli rüzgar vardı. Üstüme bir şeyler alıp dışarıya çıktığımda bahçe duvarımın yıkıldığını gördüm. Bahçe duvarımın diğer bir tarafı ise bir ilköğretim okuluna ait. Allah'tan bu olay gece yarısı meydana geldi. Eğer gündüz okul saatinde olsaydı, öğrenciler de zarar görebilirdi. Çok şükür böyle bir olay yaşanmadı. Şimdi hafta sonu olması nedeniyle duvarımızı tekrar yeniden yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Kılıçarslan'ın oğlu 33 yaşındaki Salih Kılıçarslan ise bahçe duvarnın arka bölümünün bir ilköğretim okuluna ait olduğunu belirtirken, "Bu olayın gece ve hafta sonu olmasın büyük bir şans. Hafta içi gündüz olsaydı, daha farklı bir olayla karşılaşabilirdik" dedi.



HY(AY/İD)