Melikgazi İlçesi Karacaoğlu Mahallesi'nde Battalgazi İlköğretim Okulu'nda, 8'inci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki S.D. ile 15 yaşındaki 7'nci sınıf öğrencisi N.B. arasında bilinmeyen bir neden ile tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.D. ile N.B. okul bahçesinde kavga etmeye başladı. Kavgayı gören öğrencilerden biri, olayı evi okula çok yakın olan N.B.'nin annesi Tarika B.'ye haber verdi.

Kızını korumak için okula gelen Tarika B. kavgayı ayırmak isterken, iddiaya göre S.D. tarafından alnından bıçaklanarak yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan Tarika B., Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Tarika B. polise verdiği ifadede ''S.'nin kızımı dövdüğünü duyunca onu kurtarmak için okula gittim. S. elindeki bıçakla bana ve kızıma saldırdı. Kızımı korumak isterken bıçak bana geldi. S.'den davacıyım'' dedi.

N.B.'nin babası Şahismail B. de S.D'nin çok kavga eden bir öğrenci olduğunu, kızını daha önce de dövdüğünü iddia etti. Olaydan sonra elindeki bıçağı atarak okuldan kaçan S.D'nin arandığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.


S.D. Sinem Duman

N.B. Nurcan Baydemir