Kaza, saat 12.00 sıralarında Kepez Güneş Mahallesi, Osman Yüksel Serdengeçti Caddesi üzerinde meydana geldi. İsmail Hakkı Kaya İlköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencisi Eray Yıldız, okula gitmek için evden çıktı. 200 metre kadar yürüyen küçük Eray, yolun karşısına geçmek istedi. Araçların hızlarını yavaşlatmak için hız bariyeri de bulunan caddede aşırı hızla seyrettiği ifade edilen 06 PEU 72 plakalı TIR, yolun karşısına geçmekte olan Eray Yıldız'a çarptı. TIR sürücüsü kazanın ardından yaklaşık 1 kilometre uzaklaştıktan sonra aracı terk ederek kaçtı. TIR'ın altında kalan Eray Yıldız ise olay yerinde feci şekilde can verdi.

MAHALLELİ İSYAN ETTİ

Kazanın duyulması üzerine çok sayıda mahalleli, olay yerine gelerek görevlilerle tartıştı. Hemen her gün caddede kaza meydana geldiğini, defalarca belediyeye şikayette bulundukları halde sinyalizasyon ışığı konulmadığını söyleyen mahalleli, "Her gün bir kişi hayatını kaybediyor. Bir trafik ışığı koymak bu kadar zor mu?" diye isyan etti.

ANNE PERİŞAN

Oğlunu okula gönderdikten 5 dakika sonra ölüm haberini alan Huriye Yıldız, olay yerinde fenalaşınca 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. İkinci çocuğuna hamile olduğu belirtilen Huriye Yıldız, ambulansta yapılan tedavinin ardından hastaneye sevk edildi.

Yaşamını yitiren Eray Yıldız'ın yakınları ise polisle tartıştı. Emniyet güçleri olay yerine takviye ekip çağırırken, sayıları 200'ü bulan topluluk güçlükle sakinleştirildi.