Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, trafik güvenliğinin, bir çalışma alanı olarak, çok değişik mesleklerden gelen kişilerin katkı sağladığı, ortak çalışmalar yaptığı bir alan olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Trafik güvenliği alanında çalışmak denilince çoğumuzun aklına belki de yalnızca trafik polisliği geliyor olabilir. Oysa bu alanda başka mesleklerin de katkısı gereklidir. İşte bu amaçla yavrularımızın daha güvenli taşınması ve bu işi yapan servis şöförlerinin daha bilinçli olması amacı için bu kitabı hazırladık."

Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Yavuz Ay ise, Türkiye’nin örnek servisçileri olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın emniyetli bir şekilde evlerinden alınıp okullarına, okullarından evlerine götürülmeleri için, düzenli, sistemli ve güvenilir esnaf olarak hizmet etmekteyiz. Hazırlanan bu kitap sayesinde şöför esnafımız daha kaliteli hizmet verecektir.  Kitabı hazırlayan komisyona teşekür ederim" diye konuştu.



OE(OE/İD)