İstanbul’da bir arkadaşının okuduğu okula gelen A.A, okulun görevlisi T. A tarafından içeri alınmak istemeyince bir süre görevliyle tartıştı. T.A bir süre sonra telefondan okul yönetimine haber vererek durumu bildirdi. Bu sırada A.A okulun bahçe kapısının üzerinden atlayıp içeri girmek istedi. Okul görevlisi de A.A’yı uzaklaştırmak için sopayla vurarak içeri girmesini engelledi.


ÖĞRENCİLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLADI


Haber verilmesiyle olay yerine gelen okul yönetimine durumu anlatmaya çalışan T.A., bir anda içeri giren A.A’nın saldırısına uğradı. A.A, elindeki bıçakla defalarca T.A’ya saldırdı. Bu sırada okul bahçesinde bekleyen öğrenciler de korkudan kaçıştı. Bir süre boğuşan ikili yere düştü. Çevredekilerin yardımıyla A.A, etkisiz hale getirild ancak T.A’yı tehdit etmeye devam etti. Çocuklarını almak için okula gelen veliler de büyük korku ve panik yaşadı.


ŞÜPHELİ TUTUKLANDI


Durum polise ve sağlık ekiplerine haber bildirildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralı halde yatan T.A’yı hastaneye kaldırdı. Kısa süre sonra da olay yerine gelen polis şüpheli A.A’yı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Polis merkezindeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen A.A tutuklanarak cezaevine gönderildi.


UA (MK) (FOTOĞRAF)