Ödemiş’te yaşayan inşaat işçisi Taner Derin (33), eşinin çocuğunu da alarak evi terkedip, baba evine dönmesi üzerine, geçen yıl bileğini kesip, intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan Derin, ardından kaçıp, evinin bahçesindeki ağaca bağladığı iple intihar etti. İki çocuğundan birini kaybetmenin acısını yaşayan Y.D., oğlunun intiharından sorumlu tuttuğu dünürü Emin Çepni’yle bugün saat 13.30 sıralarında Ödemiş Otogarı’ndaki bir kahvede karşılaştı.

Y.D., Küçükavulcuk Köyü’nden pazar alışverişine geldiği ve bir süre dinlenmek için oturduğu masadaki dünürünün yanına arkadan yaklaşıp, belinden çıkardığı ruhsatsız tabancasıyla peşpeşe 7 el ateş etti. Kahvedekilerin gözü önünde vurulan iki çocuk babası çiftçi Çepni, kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesi üzerine kahvede tesadüfen bulunan bir polis memuru, tek bacağı sakat olduğu için çevresinde 'Topal Yaşar' olarak tanınan Y.D.’yi etkisiz hale getirip, elindeki tabancayı aldı. Kahvedekilerin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ağır yaralı olan Çepni’yi Ödemiş Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Çepni, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından gözaltına Y.D.’nin çalıştığı kömür deposunda yatıp kalktığı, bir hafta sonra İstanbul’da yaşayan oğlunu yanına gitmek için hazırlık yaptığı ancak kahvede dünürü ile karşılaşınca dayanamayıp, silahı ateşlediği öğrenildi. Y.D.’nin polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.