Dudullu, Kemerdere İdealist Kent Sitesi, Mercan 3 Blok, Daire 7’de dün saat 17.30 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti: Eşi Fatma Kaya’dan boşanmak isteyen Ersoy Kaya, kendisiyle konuşmak için evine gelen Elektronik Mühendisi oğlu Ersin Kaya ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Bu sırada mutfağa koşarak ekmek bıçağını kapan Ersoy Kaya, oğlunu 4 yerinden bıçakla yaraladı.

DOKTORUN ÇABASI KURTARAMADI

İhbar üzerine adrese gelen ambulanstaki doktor, ağır yaralı Ersin Kaya’ya bir süre kalp masajı yaptı. Ancak, doktorun çabası Ersin Kaya’yı kurtarmaya yetmedi. Ersin Kaya, vücuduna aldığı 4 bıçak darbesiyle hayatını kaybederken baba Ersoy Kaya, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İFADE VERMEDİ

Ersin Kaya’nın cesedi, işlemlerin tamamlanmasının ardından önce Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na daha sonra da Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan Ersoy Kaya, bugün öğle saatlerinde adliyeye gönderildi.

Ersin Kaya’nın bir bilişim şirketinin sahibi olduğu, ikiz çocuklarının bulunduğu belirtildi. Baba Ersoy Kaya ile oğlu Ersin Kaya’nın zaman zaman şiddetli tartışmalar yaşadığı önü sürüldü. Gayrimenkul zengini olduğu öğrenilen Ersoy Kaya’nın bir süredir psikolojik tedavi gördüğü vurgulandı.