Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül: “Nişantaşı artık büyük bir markadır! Alışverişin ve sosyal hayatın merkesi olan Nişantaşı’da 2013 yılını hep birlikte çoskuyla ve umutla karşılıyoruz. Nişantaşı’nın ihtişamını ve görkemini yansıtan etkinliklerle hazırlandığımız 2013 hayallerimiizn gerçekleştiği bir yıl olsun" dedi.


NİŞANTAŞI OYUNCAK FABRİKASI


Etkinlikler kapsamında Nişantaşı’nın kalbi Abdi İpekçi Caddesi de dev kurşun askerlerin süslediği ışıklı taklarla bezendi. Kaldırıma yerleştirilen kurşun asker ikon heykelleri ise oldukça dikkat çekiiyor. .Aynı konsepte göre hazırlanan ve Nişantaşı meydanına kurulan 7 metrelik dev yılbaşı ağacı ise dünyadaki emsallerinden geri kalmıyor. Abdi İpekçi ve Teşvikiye caddelerine kurulan fotoğraf koltukları ise en güzel anlara eşlik edecek. Her sene büyük ilgi gören Yılbaşı faytonu ise Nişantaşı’nın yılbaşı heyecanını daha da artırıyor.


YILBAŞINDA İSTANBUL’UN KALBİ NİŞANTAŞI’NDA ATACAK


Kentsel Tasarım Projesi kapsamında baştan aşağı yenilenen Abdi İpekçi Caddesi, 29 Aralık’tan itibaren binlerce İstanbulluya ev sahipliği yapacak. Caddede  kurulacak sahnede, gece boyunca DJ müzikleri ve çeşitli şovlar sahnelenecek. Her cumartesi, engelli farkındalığına ritimleriyle dikkat çeken “Engellerin de Ötesinde” Grubu sokak etkinliklerinde sahne alacak. Bölgenin birçok noktasında yılbaşı ikramları yapılacak, sokak müzisyenleri yeni yıla Nişantaşı’nda girecek olan yurttaşlara mini konserler verecek, bölgedeki mağaza ve işyerleri de kendi önlerinde yılbaşı şölenine katılacak.


(FOTOĞRAF)