Sabiha Gökçen Havalimanı Airport Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan NetJets Europe Satış Direktörü Marine Eugene Türkiye'nin, gelişen ekonomisiyle ve iş havacılığı ile değerli bir pazar olduğunu söyledi. Sektörde uzun vadede büyüme açısından oldukça umutlu olduğunu belirten Eugene sözlerini şöyle sürdürdü: Türkiye NetJets için gelişen ekonomisi ve iş havacılığı ile değerli bir pazar. Avrupa'da pazar lideri ve Türkiye çapında 32 havaalanında hizmet veren Netjets, Türkiye'de pazar payını büyütmek amacıyla Türk müşterilerinin uçuş beklentilerini ve ihtiyaçlaranı karşılayacak özel bir ürün yarattı. Türkiye iş havacılığı pazarının fazlaca bölündüğü bir coğrafya ve toplam uluslararası iş jeti uçuşlarının yüzde 50'sini temsil eden İstanbul'da ülkede en üyksek potansiyele sahip şehir konumunda. Müşteri talepleri doğrultusunda bu pazara özel olarak high efficiency ürünümüzü yarattık. Nice, Cenevre ve Zürih'in de aralarında bulunduğu İstanbul dışındaki destinasyonların yüzde 49'u High Efficiency indirimine tabi olacak."

Marine Eugene, NetJets olarak Bombardier Global 6000 ile sunacakları hizmetle fark yaratacaklarını belirterek, müşterilerinin de heyecanlanacağını ifade etti. Eugene sözlerini şöyle tamamladı: Bu jet, işletim verimliliği , iç konfor ve güvenirliliği yanı sıra uzun menzil özelliği sayesinde yüksek büyüme gösteren pazarlarda faaliyette bulunmak ve işini büyütmek isteyen şirketler ve bireyler için çok uygun olacaktır."

GLOBAL 6000 FERAH VE LÜKS KABİNE SAHİP

Uçağın planında kuyruk tarafında ana kabinde mahremiyeti en üst düzeyde tutmak için özel bir oda tasarlandı. Ferah ve lüks kabinde geniş pencerelerle 14 yolcuya kadar 13 saat süresince rahatlıkla yolculuk yapılabilecek koltuklar yer alıyor. İyileştirilmiş ses geçirmezliği, aerodinamik gürültüyü kesiyor ve tam hızda uçuş sırasında ses kalitesini artırıyor.

"HİGH EFFİCİENCY" NEDİR?

NetJets'in High Efficiency ürünü Türkiye pazarına özel bir fiyatlandırma ürünü. Bu ürün sayesinde İstanbul ve Ankara'da bulunan havalimanlarından yapılacak seferlerde 2 buçuk saatin üzerindeki uçuşlar için yüzde 30 indirim sağlıyor. Avrupa'da bulunan Nice, Cenevre ve Zürih'in de aralarında bulunduğu yerlere İstanbul'dan yapılacak uçuşlar yüzde 49 indirime tabi olacak.