"Bozkırın tezenesi" olarak bilinen ve halk müziğinin günümüzdeki en önemli ozanı sayılan Neşet Ertaş, 27 Ağustos'ta da "öldü" söylentileriyle karşılaşmıştı. Ünlü ozan, resmi twitter hesabından bu durumu yalanlamış ve "İki gündür bazı yerlerde öldü haberlerim çıkmakta. Daha önce de bu tür asılsız haberler çıkmış. Bu asılsız haberler beni çok üzmüştür. Sevenlerim merak etmesin iyiyim. Daha sizlere çok konserler vereceğim. Sevgiyle kalın" demişti.

Aynı haber akşam saatlerinde tekrar yayılınca Neşet Ertaş, hasta yatağından yeni bir duyuru yapmak zorunda kaldı. Bu yalan haberlere üzüntüsünü ve sitemini dile getiren Ertaş, "Merhaba sevenlerim. Duydum ki yine öldü haberlerim çıkmış. Daha önce de bu tür asılsız haberler çıkmıştı. Bu haberler beni çok üzmektedir. Benimle ilgili sağlıklı haberleri buradan alabilirsiniz. Sevenlerim merak etmesin iyiyim. Sevgiyle kalın" dedi.

MENAJERİ: YALAN HABERLERE İTİBAR ETMEYİN

Ertaş'ın menajeri Gülsüm Sarıkaya ise "Haberlere eşi Seyhan Hanım da çok üzüldü ve şaşırdı. Niye böyle sürekli yalan haberler çıkıyor anlamakta zorlanıyoruz. Usta'nın sevenleri içini rahat tutsun. O hastalığı kendisine kesinlikle yakıştırmıyor ve sağlığına yeniden kavuşarak konserlere çıkacağına emin. Bizim isteğimiz halkımızın bu tür yalan haberlere itibar etmemeleri. Sevenleri üzülürse Usta daha fazla üzülecektir" diye konuştu.

BT(YY/SSA) (FOTOĞRAF)