Olay, dün akşam saatlerinde, Karacasu Beldesi'nde bulunan otelde meydana geldi. Otelde düzenlenen bir toplantıya katılan mülkiye müfettişi A.İ. iddiaya göre havuzun kenarında otururken, çocukları ise havuza girdi. Havuz görevlisi Seyit Harun Ekici, iddiaya göre şezlongun süngerlerini havuza atan çocuklarını uyarınca A.İ., "Niye çocuk havuzlarına giriyorsun" diyerek üzerine yürüdü. Mülkiye müfettişi A.İ., iddiaya göre havuz görevlisi Seyit Harun Ekici'yi tekme tokat dövdü, kaçmaya çalışırken başını duvara çarptı.

Arkadaşları mülkiye müfettişi A.İ.'yi güçlükle sakinleştirirken, otel görevlisi Seyit Harun Ekici, çağrılan112 Acil Servis ekibi tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırdı. Burnu kırılan ve kafatasında çatlak olduğu belirtilen Seyit Harun Ekici tedaviye alındı.

Hastanede olayı anlatan Seyit Harun Ekici, "Otelin havuzunda görevliyim. Çocukları havuza şezlongların minderlerini atıyordu, ben de kendilerini uyardım. Daha sonra temizlik yaparken yanıma gelerek, 'Neden çocuk havuzuna giriyorsun' diyerek bana saldırdı. Yanında bulunan 3 kişi olmasaydı, beni öldürecekti" dedi.

Seyit Harun Ekici'nin babası İbrahim Ekici ise "Ben cahil bir insanım ama bu şekilde bir insanı dövmem. Oğlumun kafatası çatlak, burnu kırık. Şikayetçi olacağız" diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.