Kızılöz Köyü'nde bir araya gelen BBP Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Hayrettin Arslanhan, BBP Göksun İlçe Başkanı Mehmet Kaya, BBP Tekir Belde Başkanı Ali Akkoyun, Yazıcıoğlu'nun bacanağı Dr. Rafet Arslanoğlu ve partililer, 2 bin 56 rakımlı Keş Dağı'na tekbirler eşliğinde tırmandı. Kar kalınlığının 4 metreyi bulduğu Keş Dağı Karayakup Tepesi'nde helikopter enkazının bulunduğu yere ulaşan partililer, burada Türk Bayrakları ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun posterlerini açıp, 'Muhsinler ölmez', 'Şehitler ölmez' sloganları attı. Daha sonra kalabalık, el açıp, dualar etti.

Yazıcıoğlu'nun bacanağı Dr. Rafet Arslanoğlu, anma töreninde yaptığı konuşmada, helikopterin düşmesinin bir suikast olduğunu ileri sürdü.

Arslanoğlu, "Büyük Türk milletinin yetiştirdiği en büyük Alperenlerden Muhsin Yazıcoğlu, tam 3 yıl sonsuzluğun sahibine açılan kapıdan geçti. Bu normal bir kaza değildir, Muhsin Yazıcıoğlu'nun nezdinde milletimize yapılmış bir suikasttır. Türk milletine suikast düzenleyenler elbet bir gün ortaya çıkarılacak ve hak ettikleri cezayı bulacaktır" dedi.