Kaza, geçen salı günü Kepez İlçesi'nin Sakarya Bulvarı üzerindeki trafik ışıklarında meydana geldi. Araçlara yanan kırmızı ışığın ardından trafik durunca Güleyser Çetin ve kızı 4 yaşındaki Gülşen, birkaç yayanın ardından yolun karşısına geçmeye başladı. Tam bu sırada sinyalizasyon ışıkları araçlar için yeşile döndü. Yayaların geçişi tamamlanmadığı için ışıkta bekleyen diğer araçlar hareket etmezken dorsesi yüksek TIR, aniden kalkış yaptı. Bu sırada TIR'ın önünden geçen Güleyser Çetin ve kızı Gülşen, aracın altında kaldı. Üzerlerinden TIR geçen anne- kız hafif yaralandı. Arkadaki kamyonun yerde yatan anne ile kızını fark etmesi faciayı önlerken, ambulansla hastaneye götürülen Güleyser Çetin ve kızı Gülşen, ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kaza anı Mobese kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

Evli ve iki kız çocuğu annesi Güleyser Çetin, büyük kızı 6 yaşındaki Ayşe'yi akrabalarıyla evde bırakıp hasta olan kızı Gülşen'i muayene için kazanın bulunduğu yerde olan özel bir hastaneye götürdüğünü söyledi. O anların saniyeler değil geçmek bilmeyen saatler gibi olduğunu söyleyen Güleyser Çetin, "O an sadece kızımı düşündüm. Allahım ne olur kızıma bir şey olmasın dedim" dedi.

Anne Çetin, görüntüleri televizyonlarda bile izleyemediğini ve çok korktuğunu söyledi. Güleyser Çetin, "Şükürler olsun ki ikimiz de hayattayız. Kızımın burnu bile kanamadı. En büyük mutluluğum zaten bu. Bacağımda 25 dikiş var ve ayak bileğimde kırık bulunuyor. Bizi en çok üzen olaylardan biri ise TIR sürücüsü oldu. Çünkü kim olduğunu bile bilmiyoruz. Bir arayıp geçmiş olsun bile demedi. Bizi aramalıydı" diye konuştu.

Geceleri uykusunda sıçradığını ve kızının kendisinin yanına gelmeye korktuğunu söyleyen Güleyser Çetin, "Kızımı babaannesinin yanına gönderdim. Büyük kızım Ayşe benimle ilgileniyor" dedi.

Kaza anını kamera görüntülerinden izleyen Ayşe Çetin ise sık sık annesine sarılarak öptü.