Yaptığı tehlikeli motosiklet şovlarıyla dikkat çeken ve 'Tek Teker Arif' olarak tanınan motosiklet şovmeni Arif Razgatlıoğlu'nun oğlu Toprak Razgatlıoğlu, Bulgaristan'ın Plevne kentinde 2- 3 Haziran'da düzenlenen Uluslararası Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 1'inci Ayak Yarışı'nda 2'nci oldu.

Dünyanın en iyi 'süpermoto pisti' olarak değerlendirilen ilginç rampaları ve 'duvar' diye adlandırılan virajların yer aldığı Dolna Mitropolia Pisti'nde yapılan yarışmadan kupayla dönen Toprak Razgatlıoğlu, öğrenim gördüğü Alanya Bahçehir Koleji'nde sevinçle karşılandı. Dünya Süpersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun destek verdiği 'gelecek vaat eden sporcular' arasından yer alan Razgatlıoğlu, kupa sevincini okulun bahçesinde yaptığı motosiklet şovla arkadaşlarıyla paylaştı.

Okul bahçesinde güvenlik bariyerleri çekilerek oluşturulan özel pistte tek teker üzerinde giden Razgatlıoğlu, okul arkadaşları tarafından alkışladı. Ön ve arka teker üstünde olduğu yerde manevralar yapan Toprak Razgatlıoğlu, gösterinin final bölümünde ise pistin ortasında duran bir kadını, yanına tek teker üzerinde giderek yanağından öptü.



ÖY(SU/CK)