Torbalı’daki bir fabrikada muhasebeci olarak çalışan Bircan Şahin ile Aydın’da bir tekstil firmasının genel sorumlusu olan Levent Keskin, üç yıl önce ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştı. Bircan Şahin ile mutlu sona ulaşmak isteyen Levent Keskin, ilginç bir evlilik teklifinde bulunmaya karar verdi. Keskin, kız arkadaşını motosiklete bindirdi, bu sırada, arkadaşları “Seni Seviyorum” ve “Benimle Evlenir misin?” yazılı iki afişi balonlar sayesinde havaya saldı. Motosikletin üstünde evlenme teklifi alan Bircan Şahin, 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisiyle hayatını birleştirmek için “evet” dedi. Genç çift, evlilik hazırlıklarını tamamladı ve Metro Park İpekli Tesisleri’nde düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi.

MOTOSİKLET ÜZERİNDE ŞEHİR TURU

Motosiklet tutkunu olan Levent Keskin, alışılmışın aksine gelin arabası olarak motosikletini kullandı. Aydın’da ikamet eden Keskin, bu hayalini gerçekleştirebilmek için tam 110 kilometrelik yolu motosikletiyle kat edip Torbalı’ya geldi. Damat Levent Keskin’in kullandığı motosiklete gelinlikle binen Bircan Şahin, eşiyle birlikte insanların şaşkın bakışları arasında şehir turu attı. Büyük bir mutluluk yaşayan çifti, araçlarıyla konvoy oluşturan akrabaları ve arkadaşları da yalnız bırakmadı.

FATURA DÜĞÜN DAVETİYESİ

Eşinin motosikleti gelin arabası yapmasına ilk başlarda karşı çıkan Bircan Şahin, bunu ancak bir şartla kabul edeceğini söyledi. Muhasebeci olan Şahin, 8 yıl önce bir internet sitesinde gördüğü fatura şeklindeki davetiyeyi kullanmak istedi. Tasarımını kendi yaptıkları ilginç davetiyeler, birçok kişinin dikkatini çekti. Farklılıklara imza atan genç çift, “Bir kere evleneceğimiz için farklı bir şeyler yapmak istedik. Düğün tamamen istediğimiz gibi oldu. Motosikletli gelin arabası, fatura görünümlü düğün davetiyesi herkesin hoşuna gitti. Bu farklılıklar, düğünümüzü tamamen ölümsüzleştirecek” dedi.