Ferhatpaşa Mahallesi, Dağyolu Caddesi ile 23’üncü Sokak çıkışında bugün saat 14.00 sıralarında meydana gelen kaza görgü tanıklarının ifadesine göre şöyle gelişti:

Bir plastik şirketinin sahibi olduğu öğrenilen Oktay Parlak, 34 TY 3810 plakalı motosikletiyle Dağyolu Caddesi üzerinden Kayışdağı yönüne seyrederken, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı taşıtının hakimiyetini yitirdi. Kontrolden çıkan motosiklet bu sırada sürücü M.B.’nin kullandığı ve 23’üncü Sokak’tan Dağyolu Caddesi’ne çıkmaya çalışan 34 DP 0250 plakalı kamyonun taşıdığı 34 DS 9187 plakalı dorsesinin altına girdi. 

Kazada motosikletin sürücüsü Oktay Parlak, hayatını kaybetti. Kamyonun sürücüsü M.B. kazanın ardından gözaltına alınırken, Oktay Parlak’ın dorsenin tekerleği ile metal bölümünün arasına sıkışan cansız bedeni itfaiye tarafından çıkarıldı.

Kaza nedeniyle Dağyolu Caddesi yaklaşık 1 saat taşıt trafiğine kapanırken, Oktay Parlak’ın cesedi Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.