Erhan Ünal, 'Pegas Touristik'in 18 yıl önce Rusya'dan Antalya'ya turist getirmeye başladığını, şirketin kuruluşundan bu yana Moskova Ofisi'nde çalıştığını söyledi. Şirketinin desteğiyle, 18'inci kuruluş yılı anısına Moskova'dan Antalya'ya motosikletle yolculuk yapmayı bir süreden bu yana düşündüğünü belirten Erhan Ünal, bu hayalini gerçekleştirmekten mutlu olduğunu söyledi. Moskova'dan 30 Nisan'da yola çıkan Erhan Ünal, Ukrayna, Romanya ve Bulgaristan'ı baştan başa geçerek, Türkiye'ye ulaştı. Erhan Ünal'ın Moskova- Antalya yolculuğu tam 10 gün sürdü. Ünal, 10 günde toplam 4150 kilometre yol yaptı.

Erhan Ünal, Rusya'dan Ukrayna'ya, oradan da Romanya'ya geçtiğini ve Bulgaristan üzerinden Türkiye'ye ulaştığını belirterek, önce İstanbul'a, sonra da yakınlarını görmek üzere Ankara'ya uğradıktan sonra Antalya'ya geldiğini söyledi. 10 gün süren seyahati boyunca, sınır geçişlerinde pasaport kontrolü dışında polis tarafından durdurulmadığını anlatan Erhan Ünal, Antalya'ya 70 kilometre kala, Burdur'un Bucak İlçesi'nde radara yakalandığını aktardı. Ünal, şöyle dedi:

"122 kilometre hızla radara yakalandım. Polis durdurdu. Hız sınırını aştığım için 319 lira ceza ödemek zorunda kaldım. Yediğim ceza beni maddi açıdan değil ama manevi açıdan üzdü. Keşke daha yavaş gitseydim." 

Evli ve 2 çocuk babası olduğunu belirten Erhan Ünal, şöyle devam etti:

"Şirketimin desteğiyle böyle bir gezi planladım ve gerçekleştirdim. Moskova'dan Antalya'ya kadar tam 4150 kilometre yol katettim. Şirketim 18 yıl önce ilk Rus turist kafilesini uçakla getirmişti. Bu kez, Moskova'dan Antalya'ya motosikletle gelmeyi tercih ettim. Moskova'da 'Pegas Touristik Ofisi' önünden başladığım turu, Antalya'da 'Pegas Touristik'in merkezinde bitirdim. Şirket çalışanı arkadaşlarım tarafından karşılandım. Çok heyecanlı, zevkli bir yolculuk oldu. Hep hayal ettiğim Moskova- Antalya motosiklet yolculuğunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum."



SK(HA/İD)