Sekiz aydır kalp yetmezliği bulunan, mobil cihazla yaşama tutunmaya çalışan Serhat Azgın, dini nikahla yaşamını birleştirdiği Leyla Çüpürkı ile geçen 2 Şubat’ta, ailesinin de onayıyla resmi nikah kıydı. Nikahın ardından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yolunu tutan Azgın çiftinin, erkek çocukları dünyaya geldi. İlk bebeğine 'Muhammet' adını veren Serhat Azgın, eşi ve yavrusunu hastanede bırakıp dinlenmek için geldiği evinde mobil cihazının bozulduğunu farketti. Hemen tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne koşan Serhat Azgın, büyük boy cihaza bağlanıp servise yatırıldı. Azgın’ın, tamir için Almanya’ya gönderilen cihazın beklenmesi ya da uygun kalp naklinin gerçekleştirilmesi için serviste kalmasına karar verildi. Şu an hastaneden dışarı çıkarılması mümkün olmayan yapay kalp cihazıyla endişeli bir bekleyişe başlayan Serhat Azgın, hem bebeğinden hem de eşinden ayrı kalınca üzüntüye boğuldu.

"BİR AN ÖNCE KAVUŞMAK İSTİYORUM"

Bebeğini sadece bir saat doğduğu hastanede görüp sarılabildiğini dile getiren Serhat Azgın, "Nikahımızı kıyıp doğuma gittik. Bebeğim dünyaya geldi. Ama sadece bir saat görebildim. Evde de cihazın bozulduğunu farkedince kendimi hastanede buldum. Ne ben evime gidebiliyorum, ne de onlar benim yanıma gelebiliyor. Fotoğraflarına bakarak avunuyorum ama yetmiyor. Bir an önce uygun kalbi bekliyorum. İnsanların organ naklinde daha da duyarlı olması gerekiyor. Saatler geçmek bilmiyor, çok üzgünüm" diye konuştu.

"MUTLULUĞUMUZ YARIM KALDI"

Taburcu olunca bebeğiyle evine dönen Leyla Azgın ise eşinin bir an önce yanlarına dönmesini istedi. Leyla Azgın, "Bir yıldır birlikteydik. Ailemin onayıyla evlendik. Daha ikinci ayımızda eşimde böyle bir rahatsızlık ortaya çıktı. Bir türlü mutluluğumuzu tam yaşayamadık. Böyle çok zor oluyor. İnşallah uygun kalp nakli gerçekleşir, eşim de mutlu yuvamıza, bebeğine kavuşur" diye konuştu.