Kaza, Torbalı İlçesi Pamukyazı Mahallesi'nde bugün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İzmir'den Denizli'ye gitmek üzere babası Halil Dabansız ile yola çıkan Yavuz Dabansız, kullandığı 20 KS 850 plakalı minibüsü durdurup yol kenarındaki pide salonunda yemek yemek istedi. Bu sırada Hayriye Kasap da yolun karşısında oturan kızının evine gitmek için araç trafiğinin azalmasını beklemeye başladı.

Arkadaki yaşlı kadını fark etmeyen Yavuz Dabansız geri manevra yaparken kadına çarptı. Kasap, çarpmanın etkisiyle yere düşerken, çevredekilerin bağırması üzerine panikleyen Dabansız bu kez de ileri gitti ve yaşlı kadının üzerinden bir kez daha geçti. Çevredekiler hemen sağlık ve jandarma ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haberi alan yakınları sinir krizi geçirdi.

Kısa süre sonra askere gideceği öğrenilen Yavuz Dabansız jandarma tarafından gözaltına alındı. Bir süre olayın şokunu yaşayan baba Halil Dabansız, "Keşke hiç durmasaydık, keşke acıkmasaydık. Oğlum askere gidecekti" dedi.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.