Mika-Der Yönetim Kurulu Başkanı Nesrin Ercan, Başkan Yardımcıları Arzu Sabancı, Arzu Çebi, Sayman Mehtap Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri Nihal Ata, Açelya Akbağ ve Çağla Bostancı, Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Erkek Yetiştirme Yurdunu ziyaret etti. Burada Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Arslan, Yurt Müdürü Mehmet Polat ve Çocuk Yetiştirme Yurdu Müdürü Tamer Tahmazoğlu, Mika-Der üyelerini yurt binasını gezdirdi ve bilgiler verdi. Ardından da üyeler, yurt yöneticileri ve diğer yurtta kalan öğrenciler tatilde olduğu için şu an yurtta bulunan Fuat ve Murat Alakas kardeşler birlikte öğle yemeği yedi.

Minik Kalplerle El Ele Derneği’nin bir proje olarak ilk defa 2006 yılında doğduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Nesrin Ercan şunları söyledi:

"Amacımız Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı çocuk yuvaları, yetiştirme yurtları, çocuk ve sevgi evlerinde yaşamak zorunda olan çocukların yaşam koşullarını iyileştirerek eğitim, spor, müzik, tiyatro alanlarının yanında psikolojik olarak da destek vererek, özgüven sahibi daha donanımlı bireyler olarak geleceklerini hazırlamaktır."

 

FK(LK/COŞ)