BOSSA Pazarlama Müdürü Gülperi Erkanlı, 6 aylık Ar-Ge çalışması sonucu geliştirdikleri doğal ve sentetik elyaf karışımı ipliklerden 'neon turuncu' renginde dokudukları kumaşın Ann Taylor firmasınca satın alındığını ve 'Ann Taylor Promenade Coat İn Salsa Picante' adıyla cekete dönüştürüldüğünü söyledi. Gülperi Erkanlı, 'süper incelikte' iplikle dokunan kumaştan dikilen ceketin ilk olarak ABD'nin First Lady'si Michelle Obama'nın üzerinde fark edildiğini, BOSSA'nın inovasyon yeteneğinin bu şekilde yansımasından gurur duyduklarını belirtti.

Erkanlı, "BOSSA olarak, trendleri takip ederek, dünya modasını etkileyecek kumaşlar üretiyoruz. Yenilikçi yaklaşımımız ve tecrübemiz ile ince rafine iplikten ürettiğimiz bu kumaşı, uluslararası arenada özellikle Michelle Obama'nın giydiği bir cekette görmek bizim için çok gurur verici" dedi.

Gülperi Erkanlı, sektörde 60 yılı geride bırakan firmalarının Zara, Mango, Gap, H&M, Benetton, Mexx, Levi's, Diesel, G-star, Topshop, Marks & Spencer, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Lacoste, Hugo Boss gibi dünya modasına yön veren markalar ve Atıl Kutoğlu, Bahar Korçan, Erol Albayrak, Özlem Süer, Evrim Timur, İdil Tarzi gibi modacılarla işbirliği yaptığını kaydetti.



BY(OA/CK)