MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Samsun programı kapsamında Bafra İlçesi’ne gitti. MHP Bafra İlçe Başkanlığını ziyaret eden Bahçeli, partililerle görüştü. Ziyaret sonunda partisinin ilçe başkanlığı penceresinden cadde üzerinde kendisini bekleyen vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İç ve dış odakların zehir akıttığı bir dönemde ülkemiz bölünme tehdidiyle karşı karşıya bulunuyor. Ancak şuna inanmalıyız ki sizlerin varlığıyla bu ülkeden ne bir insanımızı çalabilirler, ne bir karış toprağımızı alabilirler" dedi.

Bahçeli, konuşmasının ardından ilçeden ayrıldı. Daha sonra teröristler tarafından yapılan silahlı saldırı sonucunda geçtiğimiz 20 Eylül’de şehit olan Tunceli'nin Ovacık İlçesi Başsavcısı Murat Uzun’un İlkadım İlçesi’ndeki baba evine ziyarette bulundu. Bahçeli, şehit babası Hamit Uzun’a ve annesi Ayşe Uzun ile şehit eşi Cihan Uzun’a başsağlığı diledi. Şehidin baba evinde dua okundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli daha sonra geçirdiği trafik kazası sonucunda Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören MHP Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Anıl’ı da ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Bahçeli ziyaret sonunda karayoluyla Ankara'ya gitmek üzere Samsun'dan ayrıldı.

 

YK (MS/RT)