Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İlkadım Belediyesi tarafından 19 Mayıs İlçesi’nde yaptıkları devlet korumasında olan 40 çocuğun kaldığı sevgi evlerini ziyaret etti. Bahçeli daha sonra Alaçam İlçesi’ne giderek ilçe belediyesi tarafından yapılan pazar yeri temel atma törenine katıldı. MHP Genel Başkanı Bahçeli burada vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

Türkiye’nin iyi ve doğru yönetilememesinin açmazlarını her seviyede yaşadığını belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Terör ve bölücülük sorunu milletimizi ateş topu gibi sarmıştır. Ekonomik problemler artmış zam ve vergi sağanağı bardaktan boşalırcasına sizlerin üzerine yağmıştır. Sorumsuz ve beceriksiz yönetimin neden olduğu bütçe ve cari açık sizlerin cebinden çalınarak kapatılmaktadır. Akaryakıt pahalı elektrik zamlı, doğalgaz cep yakmaktadır. Başbakan Erdoğan hala buzdolabı ve çamaşır makinesindeki artışlardan medet ummaktadır. Buzdolabının içi boş hükümetin haberi yoktur. Hükümet zalim ve vicdan ayarını kaybetmiştir. AKP ekonomik afet olmuş sizlerin zaten yetersiz gelirinize göz dikmiş el uzatmıştır. Sizler darlık ve yokluk çekerken, Suriyeli ve Libyalı muhalifler verdiğiniz vergilerle keyif çatmaktadır. Ve hala istikrar masalları anlatılmaktadır” dedi.

Millet iradesi tavır ve tercihini göstererek iktidara ders vermelidir diyen Bahçeli sözlerine şöyle devam etti: "Bunların yanı sıra bölgesel sorunlar artmakta, Türkiye yakın coğrafyalardan kaynaklanan tehditlere doğrudan muhatap olmaktadır. Ülkemiz gittikçe kör düğümün içine yuvarlanmaktadır. Bu itibarla millet iradesi tavır ve tercihini göstererek iktidara ders vermelidir. Bunun için mahalli idareler seçimleri ilk durak ve fırsat olarak görülmelidir."

Konuşmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli pazar yeri inşaatının temeline harç dökmek üzere butona bastı.

 

YK (MS/RT)