MHP 19’uncu dönem Kayseri milletvekili Op.Dr. Seyfi Şahin, kendisine ait sağlık merkezindeki muayene odasında basın toplantısı düzenleyerek Genel Başkan ve ardından Başbakan olması halinde yapacağı hizmetleri anlattı. MHP'nin durağan hale gelmesi ve oylarının yüzde 15’lerde hatta zaman zaman barajın altında kalması olması nedeniyle aday olduğunu anlatan Şahin, Alpaslan Türkeş’in elinde yetişmiş, ondan siyasi taktik, liderlik, genel strateji toplum psikolojisi, başarı teknikleri gibi çeşitli dersler almış kişi olarak özel hayatındaki başarısını MHP Genel Başkanlığına da taşıyacağına inandığını ve aday olduğunu söyledi. Şahin, "Nevşehir’den milletvekili adayı olup kazandım ama partim barajı aşamadığı için seçilemedim. Kayseri’den aday oldum ,Abdullah Gül’den fazla oy alarak seçildim. Katıldığım tüm seçimlerde hedefi tutturdum" diye konuştu. Şahin, şöyle devam etti:

"Bu seçimi de kazanıp yüksek ihtimalle genel başkan olacağım inşallah. Genel Başkanlık iki yönden önemli. Genel Başkan olduğumuzda siyasi manevralarla MHP’yi iktidar edeceğiz bundan da kesinlikle eminim. Genel Başkan olunca arkası Başbakanlık. Başbakan olunca yapacağımız çok şeyler var işsizliği bitireceğiz, Türk milletini bugünkü bunalımdan kurtaracağız. İslam ahlakı, muamelat, kul hakkı, haram lokmadan sakınma ve inancı çerçevesinde toplumu yeniden eğiteceğiz. Kaliteli estetik bol mal üreteceğiz. Çin’in daha ilerisine geçeceğiz. İşsizlik diye sorun asla olmayacak. İşsizliğin ana kaynağı üretimsizlik. Ölü yatırımlara vergi koyacağız. Bir yıl içinde terörü bitireceğiz. Türk milleti asla bölünmeyecek. Elinde silah tutana çiçekle değil, silahla gideceğiz."

"AVRUPA BİRLİĞİ’NE KARŞIYIM"

MHP Genel Başkan adayı Seyfi Şahin, Avrupa Birliği, Gümrük Birliği ve Avrupa Parlamentosu’na neden karşı olduğunu ise şöyle anlattı:

"AB’ye karşıyım. MHP Genel Başkanı olursam politikamız AB’ye karşı olacak. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi bugüne kadar Türkiye lehine karar vermemiştir. Batılılar asla adil olamaz. Çünkü inanç, kültür, medeniyetleri çıkar üzerine kurulduğu için, insan hakları, hukukun üstünlüğü onlar için geçerli olmaz. Avrupa Parlamentosunun da çıkardığı kanunlar Türkiye aleyhinedir. AB ile yaptığımız Gümrük Birliği anlaşması da Türk ekonomisinin tamamen Avrupa’ya gitmesine neden olmakta. Türkiye Avrupa’nın pazarı olmakta. Bu Türk milletini aşağılamaktır. Kesinlikle ayrılacağız. AB zinayı serbest yaptı, ülkemizde aile facialarına neden oldu. Zinayı yasaklayacağız, idamı tekrar getireceğiz. Abdullah Öcalan’la gidip paralık yapmayı bırakın, kesin asacağız. O zamana yetişirsek AKP hükümeti milletvekili ya da bakan etmezse biz hakkından geliriz. Kimse suç işlemeye cesaret edemeyecek çünkü tüm cezaları artıracağız. Türkiye başka ülkenin jandarması olmayacak. Başkaları adına sağı solu tehdit edip külhanbeylik yapmayacak. Suriye ile savaşı asla istemiyoruz. Emniyet Müdürü’nün açıklamasını PKK yanlışı olarak algıladım. Türk askerini öldüren ve sonunda da kendisi ölen ya da öldürülen caniyi eşkıyayı teröriste ağlamayan insan değlidir demek suçu teşvik etmek demektir. Emniyet Müdürüne yakışan dağda gezen çetenin başında çete reisi olmak. Gitsin orda ağlasın."

 

DÖ(OE/İD)