Boydak Holding bünyesindeki İstikbal ve Bellona gibi ünlü mobilya markalarına üretim yapan Merkez Çelik çalışanlarının kurduğu MEFOK Fotoğraf Kulübü tarafından 3'üncüsü açılan sergide Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak’ın 2010 yılında Dubai’de Burj Al Arap silueti önünde çektiği gün batımı fotoğrafı da yer aldı.

MEFOK kulübü üyelerinin 2012 yılında çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açılışına katılan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Merkez Çelik AŞ Fotoğraf Kulübü için İstanbul etkinliği düzenleyeceklerini, işveren ve çalışanların oluşturduğu kulüp üyeleri için İstanbul Boğazı'nda fotoğraf safarisi için yat kiralayacaklarını açıkladı. Merkez Çelik AŞ Fotoğraf Kulübü üyelerinin 1 yıl boyunca çekmiş oldukları fotoğraflar arasından seçilen 47 eser, Kayseri Park Alışveriş Merkezi'nde fotoğraf meraklılarının beğenisine sunuldu. Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Boydak Holding Ceo'su Memduh Boydak'ın da katıldığı açılışta konuşan Kulüp Başkanı Hüseyin Taşkın, sergide 47 fotoğrafın yer aldığını bulunduğunu belirterek, şöyle dedi:

"20 fotoğrafçımızın eserleri burada. 5 yıldır fotoğraf üzerine etkinlikler yapıyoruz. Eğitim faaliyetleri, şehir içi ve dışı programlar gerçekleştiren kulübümüz, 2012 yılındaki çalışmalarımızı burada paylaşıyor."

Yönetim Kurulu başkanı Hacı Boydak, Merkez Çelik'in kurulduğu günden bu yana sürekli  Türkiye genelindeki ilk 500 firma arasında çıtayı sürekli yükselttiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Bunun yanında sosyal faaliyetlere katılıyorlar. 5 yıldır fotoğrafçılık var, ama üçüncü kez sergi açılıyor. Bu, Merkez Çelik şirketimizin geleneği oldu. Umarım diğer şirketlerimiz de bunu yapar. Hayat, sadece çalışmaktan ibaret değildir. İnsanlarımızın hobisi de, sportif ve sosyal etkinlikleri de olmalıdır. Merkez Çelik bu işi güzel götürüyor. 47 fotoğraf var. Binlerce fotoğraf arasında bunlar seçildi ve sergileniyor. Bir tane de benim var. Aslında geçtiğimiz yıl fazlaydı. Ama , çalışma hayatındaki yoğunluğumuzdan dolayı bu yıl fotoğraf çekecek zamanımız olmadı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah bahar aylarında kulüp için bir İstanbul etkinliği olacak. İstanbul etkinliğinde yat tahsis edilerek, Boğaz'da fotoğraf çalışması yapılmasını planlıyoruz. Arkadaşlara bu müjdeyi de vermiş olduk."

Fotoğraf sanatçısı Çerkes Karadağ da MEFOK kulübünde bir araya gelen Merkez Çelik çalışanlarının çektikleri ve sergiledikleri fotoğrafları çok beğendiğini belirterek, "Çalışanlarının hobi olarak kurduğu Fotoğraf Kulübü altında sergi açması, eserlerini sergilemeleri çok güzel bir olay. Geldim, gördüm ve sevindim. Arkadaşları kutluyorum.  Gönlüm ve gözüm daha güzel çalışmalara destek verip içerisinde yer almalarına destek olmaktır. Fotoğrafları inceledim sanatsal düzeyi çok yüksek. Kutluyorum arkadaşları başarılar diliyorum" dedi.



OE,DÖ(OE/İD)