Tarla sahibi 59 yaşındaki Yusuf Kafalı ile yanında şoför olarak çalışan 55 yaşındaki Zekeriya Toksöz dün saat 17.00 sıralarında 35 MMR 19 plakalı kamyonetle tarla sulamaya gitti. Bir süre sonra arayan yakınları her iki kişinin de telefonlarına ulaşamayınca, saat 22.00 sıralarında aramaya çıktı. Aramalar gece boyunca devam etti. Önce tarla yakınlarında kamyonetlerine ulaşıldı. Sabah saatlerinde Yusuf Kafalı ve Zekeriya Toksöz’ün cesetleri sulama kanalında bulundu. Kafalı ve Toksöz'ün tüfek vurularak öldürüldüğü belirlendi.

AYNI YERİN YAKININDA BİR CESET DAHA

Olayın meydana geldiği saatlerde itibaren telefonlarına cevap vermeyen, yakınları tarafından evine dönmediği bildirilerek aranan Foça Yeni Bağarası Köyü’nden 46 yaşındaki Bahri Şirin’in de, bugün saat 11.00 sıralarında aynı sulama kanalında, Kafalı ve Tokgöz’ün cesetlerinin bulunduğu yere 500 metre mesafede tüfekle vurulmuş cesedine ulaşıldı.

Foça İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Foça Devlet Hastanesi’ne kaldırılan cesetler, savcılık incelemesinden sonra otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Cesetleri bulunan kişiler arasında daha önceden bilinen bir husumet olmadığı, jandarma tarafından başlatılan kapsamlı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.