Kaza, Büyükdere Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi'nde meydana geldi. Eskişehir'in İnönü İlçesi yakınlarında bulunan Yurtbay Seramik Fabrikası'nda işçi Meltem Uslu, 59 yaşındaki Selahattin Erken yönetimindeki aynı fabrikaya işçi götüren 26 S 7409 plakalı servis otobüsünün hareket ettiğini görünce koşarak yetişmeye çalışmıştı. Meltem Uslu otobüse yaklaştığında dengesini kaybedip yere düştü ve otobüsün sağ arka lastiği Meltem Uslu'nun üzerinden geçti. Ağır yaralanan Meltem Uslu kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'nde kurtarılamayarak öldü.

KAMERA KAYDETTİ

Meltem'in ölümüne neden olan kaza bir işyerinin güvenlik kamerası ile görüntülendi. Görüntülerde servis otobüsü durup birkaç işçiyi aldıktan sonra hareket ediyor. Bu sırada Meltem Uslu hareket halindeki otobüsün yanında koşuyor ve aniden dengesini kaybedip düşüyor. Otobüsün üzerinden geçtiği Meltem daha sonra kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak öldü.

ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARIYDI

Meltem Uslu'nun ölümü yakınları ve arkadaşlarını yasa boğdu. Uslu'nun koyu  Eskişehirspor taraftarı olduğu, sık sık kırmızı-siyahlı takımın maçlarına kız arkadaşlarıyla birlikte gittiği belirtildi. Meltem Uslu'nun sosyal paylaşım sitesinde ise siyah zemine yazılı olan "Hayat çok kısa. Sevdiğinin peşinden gitmelisin" yazısı dikkat çekti.