Olay, bugün saat 01.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Fuar Kültür Park içerisinde meydana geldi. Maskeli ve elinde bıçak bulunan bir kişinin kadınlara sözlü tacizde bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçen polis, verilen eşgal üzerine şüpheliyi aramaya başladı. Bu sırada polisi karşısında gören şüpheli kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından Yunus ekiplerinde görevli polisler tarafından yakalanan şüpheli, elindeki tornavidayı polis memuru Fırat Üntürk'ün sol koluna saplayıp kaçtı. Şüpheli, diğer polislerce yaklaşık 500 metre ileride yakalandı. Yere yatırılıp etkisiz hale getirilen şüphelinin üzerinde yapılan ilk aramada 3 tornavida ve 3 bıçak ele geçirildi.

ÜZERİNDEN SERVET ÇIKTI

Gözaltına alınan şüphelinin yapılan detaylı üst aramasında ise, ceketinin astarındaki torba içerisinde 7 bin 600 dolar, bin 950 euro, bin 200 Danimarka Kronu, 100 sterlin, 300 Türk lirası, 21 cumhuriyet altını ve bir miktar madeni para çıktı.

Üzerinde bulunan paraları hurdacılıktan kazandığını öne süren şüpheli, önce adını bilmediğini söyledi. Daha sonra adının Mehmet Kaya olduğunu belirtti. Polis, şüphelinin gerçek kimliğini ve üzerinde bulunan paraların çalıntı olup olmadığını araştırıyor. 



TY(İA/COŞ)