Hırsızlık, 14 Eylül Cuma günü saat 02.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Akşemseddin Mahallesi'nde Mehmet Nimetullah Aksoy'a ait markette oldu. Elinde levye ile markete gelen biri yüzünü kaşkolla gizlemeye çalışan 2 kişi, önce marketin çevresini kontrol etti. Ardından parmak izi bırakmamak için eldiven giyen şüpheliler, levye ile kapıyı açmaya çalıştı. Bu sırada yüzü açık olan diğer şüpheli üzerine giydiği tişörtle yüzünü gizlemeye çalıştı. 2 kişi yaklaşık 20 dakikalık uğraş sonucu kapıyı açıp, içerden 6 bin lira değerinde sigara ile 250 lira madeni para alıp kaçtı. Şüphelilerin yakalanması için polisin çalışma yaptığını belirten market sahibi 28 yaşındaki Mehmet Nimetullah Aksoy, şunları anlattı:

''Marketi saat 23.00 sıralarında kapatıp eve gittim. Polisler gece yarısı beni aradı. İşyerim de hırsızlık yapıldığını söylediler. İşyerime geldiğimde kapının kırılmış olduğu gördüm. Şeker ve pirinç çuvallarını boşaltıp içersine 6 bin lira değerindeki sigaraları doldurmuşlar ve kasada bulunan 250 lira madeni parayı almışlar.''

Güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan polisin şüphelilerin kimliğini belirlemek için çalışmasını sürdürdüğü belirtildi.



ÖÇ(İA/İD)