Olay, dün saat 22.30 sıralarında, Egekent semti 8053 sokak 118 numarada meydana geldi. Market işleten Gülendam Aslan’ın yalnız olduğu sırada, kapı önündeki tuğlayı alıp içeri giren şüpheli, başına vurduğu kadını yaraladı. Kasadaki 300 lira, sigaraları ve içki şişelerini alan saldırgan, kaçtı. Çevredekiler durumu, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevkedilirken, başından yaralanan Aslan, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Aslan ve görgü tanıklarının verdiği ifade doğrultusunda çalışma başlatan Çiğli Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kaçan şüphelinin marketin üst katındaki eve misafirliğe gelen ve bir süre önce cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Mehmet Sinan Köklütaş olduğunu belirledi. Bu yönde çalışma başlatan ekipler, şüpheliyi kovalamaca sonrasında çatı katında yakalayarak gözaltına aldı.

Karşıyaka Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Gülendam Aslan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.