Merkez Çavuşoğlu Mahallesi Sanayi Kavşağında dün akşam yaralı bir kişi olduğu ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri Şerif Dallı’yı kanlar içerisinde yerde buldu. Şerif Dallı olay yerine gelen ambulansla hemen Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak çok kan kaybettiği için yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın meydana geldiği yerde soruşturma başlatan polis ekipleri, görgü tanıklarından şüphelinin eşkalini alarak arama çalışmalarına başladı. Kısa süre sonra şüpheli Eyüp Can bir takside yakalandı. Şüphelinin, suç aleti bıçağı toprağa gömdüğü ve il dışına kaçmak istediği belirtildi. Bu sırada acı haberi alan Dallı’nın ailesi hastanede sinir krizleri geçirip cihazlara zarar verdi. Polis aileyi güçlükle yatıştırabildi.

Şüpheli Can, Emniyetteki ifadesinde, sanayi sitesine makine almak için gittiğini, burada bulunan işyerinde kaybolan cep telefonu nedeniyle kendisinin hırsızlık ile suçlandığını bu nedenle çıkan tartışmada cinayeti işlediğini itiraf etti. Polisteki sorgusunun ardından yoğun güvenlik önlemleri altında Özel Hareket Polisinin zırhlı aracıyla adliyeye getirilen Eyüp Can, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi tamamlanan Şerif Dallı ise bugün öğlen namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.